You are here:

Rešenja za novu realnost

Instalirali ste punktove za dezinfekciju ruku i postavili oznake za maske na vratima. Bez obzira na to, zaposleni, gosti, kupci, učenici i njihovi roditelji mogu da se zapitaju – da li je kolega u istoj prostoriji, gost za susednim stolom, đak u klupi iza  ili osoba do njih u čekaonici prenosilac virusa korona?

Postoji rešenje za našu novu realnost.

MANN+HUMMEL prečišćivači vazduha OurAir SK 2500 i TK 850 su „sve u jednom“ jedinice koje, bez adaptacije postojećih klima uređaja ili građevinskih radova, vaš prostor pretvaraju u zdraviji prostor za vaše posetioce i tim.

Poslovni prostori

Anti-COVID prečišćivači za poslovne i prodajne prostore

Postojeći sistem klimatizacije (ako postoji) usmeren je na hlađenje ili zagrevanje prostora i ne štiti od virusa i drugih štetnih materija u prostoru.

Epidemija u vašoj kancelariji bi mogla imati negativan uticaj na vaše poslovanje. Bolest zaposlenih i duga odsustva sa posla poremetiće normalan radni proces vaše kompanije.

Efikasan MANN HUMMEL sistem za prečišćavanje vazduha smanjuje rizik za vaše poslovanje.

poslovni prostori 1
poslovni prostori 1

Poslovni prostori

 

Anti-COVID prečišćivači za poslovne i prodajne prostore

Postojeći sistem klimatizacije (ako postoji) je usmeren na hlađenje ili zagrevanje prostora i ne štiti ljude od virusa i drugih štetnih materija u prostoru.

Epidemija u vašoj kancelariji bi mogla imaju veći uticaj na vaše poslovanje od samog lockdown-a. Bolest zaposlenih i duga odsustva sa posla poremetiće normalni radni proces vaše kompanije.

Efikasan MANN HUMMEL sistem za čišćenje vazduha prvenstveno smanjuje rizik za vaše poslovanje.

medicinske ustanove 1

Medicinske ustanove

Smanjenje rizika od infekcija u ordinacijama, čekaonicama, bolnicama

Suočeni sa prilivom pacijenata koji pate od COVID-19 simptoma, lekari su morali da prilagode način na koji kontrolišu širenje virusa u okviru sopstvenih praksi, posebno zbog toga što veliki broj pacijenata ima oslabljen imunitet i što je pandemijom ugroženo zdravlje medicinskih radnika.

Veliki izazov je boriti se protiv aerosolnog prenosa virusa u zgradama koje nikada nisu bile dizajnirane ili opremljene za to.

Zahvaljujući Mann Hummel prečišćivačima, možete svojim pacijentima i medicinskom osoblju obezbediti vazduh bez korona virusa i svih njegovih sojeva, bez svih ostalih virusa, bakterija i spoljašnjih zagađivača vazduha.

Koristeći pojedinačno testirane HEPA 14+ filtere, MANN HUMMEL OurAir sistemi za prečišćavanje vazduha mogu dramatično smanjiti rizik od aerosolnog kruženja COVID-19 virusa.

Restorani, klubovi, sale

Čist vazduh i bezbedan prostor

Barovi, diskoteke i klubovi su dizajnirani da okupljaju ljude, a ne da ih socijalno distanciraju. Dok vaši gosti uživaju u piću, pevaju, glasno govore i plešu, vaš lokal postaje pogodan za širenje COVID-19 zaraze, što može da ugrozi vaše poslovanje.

Postoje rešenja koja vam mogu pomoći da izbegnete prazne stolove i puste plesne podijume i čak vam daju prednost nad konkurencijom.

Smanjite rizik od zaražavanja virusom korona u vašem prostoru sa MANN HUMMEL Our Air sistemom za prečišćavanje vazduha. Vazduh bez virusa neće samo pokazati da brinite za svoje goste, nego i smanjiti rizik za vaše poslovanje.

klubovi 1
klubovi 1

Restorani, klubovi, sale

 

Čist vazduh i bezbednan prostor, bez frke


Barovi, diskoteke i klubovi su dizajnirani da okupljaju ljude – ne da ih socijalno distanciraju. Dok vaši gosti uživaju u piću, viču – bez da sami sebe čuju, i plešu dok ih ne oblije znoj, vaše mesto postaje glavni kandidat za izbijanje COVID-19 zaraze. A biti u centru izbijanja zaraze može biti potencijalno poražavajuće za vaše poslovanje – sa efektima koji traju dugo nakon završetka pandemije.

 

Ali postoje rešenja koja vam mogu pomoći da izbegnete prazne stolove i puste plesne podijumima – i čak vam daju prednost nad konkurencijom.


Smanjite rizik da COVID-19 kruži u vašem prostoru sa MANN HUMMEL Our Air sistemom za prečišćenje vazduha. Vazduh bez virusa neće samo pokazati brinite za svoje goste, nego i smanjiti rizik za vaše poslovanje.

otvoreni prostori 1

Otvoreni prostori

Opšte je poznato da je vazduh u Srbiji zagađen. Beograd je često najzagađeniji grad na svetu, a ne zaostaju ni Valjevo, Kosjerić, Pančevo, Smederevo, Čačak, Bor… Deca u školama, pacijenti u bolnicama, stariji ljudi i mi ostali želimo da na mestima gde provodimo najviše vremena vazduh bude zdrav i da ne moramo da  se plašimo štetnih posledica.

Do sada nije bilo načina da se prečistiti vazduh u školskim dvorištima. Ili na  ulicama, trgovima, parkovima naših gradova, posebno onih koji se nalaze u blizini industrijskih zona.

Rešenje nudi kompanija MANN HUMMEL, globalni lider za filtraciju vazduha sa tradicijom dužom od 80 godina.

Reference