You are here:

O nama

Kao kompanija koja se više od 30 godina bavi smart home konceptima i inovativnim tehnologijama koje doprinose zaštiti životne sredine, Vucomm je prepoznao neophodnost pronalaženja adekvatnih rešenja za zagađenje vazduha u Srbiji.

Prema zvaničnim merenjima, koncentracije suspendovanih čestica PM-2.5 u većini gradova Srbije premašuju dozvoljene vrednosti i do 10 puta (limit je 25 mikrograma po kubnom metru).

U misiji da pronađemo sveobuhvatno rešenje i obezbedimo zdrav vazduh našim građanima, ali i našoj zemlji, partnera smo pronašli u nemačkoj kompaniji Mann Hummel, koja je više od 80 godina globalni lider u oblasti filtracije vazduha.

Mann Hummel nudi sveobuhvatna rešenja za zagađenje vazduha budući da u svom portfoliju poseduje prečišćivače namenjene unutrašnjim, poluotvorenim i otvorenim prostorima.

Upravo je to nedostajalo našem tržištu – visokotehnološki uređaji sposobni da u potpunosti prečiste vazduh u velikim prostorima kao što su bolnice, čekaonice, vrtići, škole, tržni centri, hale, restorani, pozorišta… Sposobni da prečiste i vazduh gradskih ulica, saobraćajnica, trgova…

Svi prečišćivači Mann Hummel iz naše ponude opremljeni su superiornim HEPA H14+ filterima, koji 99.995% iz vazduha eliminišu suspendovane PM čestice, bakterije, alergene, sve viruse, uključujući KORONA VIRUS i sve njegove sojeve.

Danas, u vremenu pandemije i globalnog zagađenja, želimo da obezbedimo čist vazduh i zdravo okruženje za sve nas.