You are here:

Filter za vodu ispod sudopere

Filter za vodu Seccua MK7

Opis proizvoda:

  • Uklanja zagađivače iz vode
  • Uklanja čestice veličine do 0,03 mikrona
  • Uklanja bakterije i viruse 99,9%
  • Brza instalacija
  • Kompaktan i pouzdan
  • Jednostavna zamena filtera
  • Mehanički proces filtracije bez hemikalija

Kompaktan i moćan

Zahvaljujući velikom protoku do 7 litara u minutu, filter ispod sudopera nastavlja da radi čak i kada je vaša potražnja za vodom najveća.

Pristaje ispod svakog sudopera

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu prečnika 10 cm sa 33 cm visine, Filter za vodu Seccua MK7 zahteva vrlo malo prostora ispod sudopere.

5000 Litara vode za piće bez vučenja nijedne flaše

Filter za vodu Seccua MK7 filter kertridži treba da se menjaju samo svakih šest meseci ili 5.000 litara / 1.320 galona, šta god se prvo dogodi. To znači mesecima uživanja u bezbednoj i ukusnoj vodi između zamena.

Jednostavna instalacijaOtvoriZatvori

Čak će i početnicima instalirati Seccua MK7 ispod sudopere jednostavno i lako. Ovde možete preuzeti vodič za instalaciju korak po korak, uključujući grafiku.

Uputstvo za instalaciju (PDF)

Tehnički podaci OtvoriZatvori

Datasheet MK7

Prirodna filtracija bez upotrebe hemikalija

Proces filtracije je čisto mehanički i koristi pritisak vode, dok se u potpunosti odriču potrebe za hemikalijama i strujom. Voda prolazi kroz trostepeni sistem filtracije koji se sastoji od predfiltera, mikrofiltracione membrane i aktivnog uglja.

1. Predfilter

Fizički zadržava čvrste materije, kao što su pesak i veće suspendovane čestice.

2. Mikrofiltraciona membrana

Blokira do 99,9% bakterija i klica. Takođe efikasan protiv čvrstih materija, uključujući mikroplastiku i čestice rđe, do 0,3 mikrona (= 0,003 milimetara) u prečniku.

3. Aktivni ugalj (blok)

Blok filteri sa aktivnim ugljem su napravljeni od finih kokosovih ljuski jer obezbeđuju izuzetno veliku površinu, a samim tim i ogroman kapacitet za zadržavanje zagađivača. Na taj način aktivni ugalj vezuje rastvorene čvrste materije kao što su farmaceutski ostaci, pesticidi, supstance slične hormonima, itd. Organske supstance i hlor su takođe značajno smanjeni, što poboljšava ukus i miris.

Filter za vodu Seccua MK7 filtrirana voda za piće zadržava vredne minerale i soli